• newsbjtp

NAD Pre-Markør vs. Urolithin A

NMNUrolithin

1. NAD Pre-Markør vs. Urolithin A (Definisjon)

NAD Pre-Cursor står for nikotinamidmononukleotid. Det er et naturlig forekommende molekyl som fungerer som en direkte forløper til NAD+, et kritisk koenzym som er nødvendig for energimetabolisme og cellefunksjon. Når vi blir eldre, synker NAD+-nivåene, noe som er assosiert med mange aldersrelaterte kroniske tilstander som nevrodegenerative sykdommer, metabolske tilstander og visse former for kreft. Studier har vist at NAD Pre-Cursor-tilskudd øker NAD+-syntesen i kroppen, som er forbundet med forbedringer i helse og aldringsprosessen.

NMN1 

Urolithin A er en naturlig forekommende forbindelse som forbedrer helsen på cellenivå. I likhet med NAD Pre-Cursor, fungerer Urolithin A på mitokondrienivå, hvor det driver energiproduksjon, beskytter mot DNA-skader, noe som forbedrer helsen til mitokondriene, og gir mennesker et flott alternativ for å fremme cellulær helse.

2. OVER Pre-Markørvs Urolithin A(Funksjon)

Urolithin A er et tarm-avledet molekyl som forskning viser kan gi energi til celler, øke muskelstyrken og forbedre utholdenhet. Urolithin A og NAD+ boostere støtter både energiproduksjon og spiller en rolle i aldringsprosessen, men de gjør det på forskjellige måter.

Urolithin Et kosttilskudd som gir en renere og sterkere dose enn vi kan få gjennom kosten alene. Det er over 14 års forskning som viser fordelene. Siden Urolithin-fordelene stammer fra dens innvirkning på mitokondriene, spiller det en kraftig rolle i hvordan vi eldes.

NMN 5

Både NAD+ og Urolithin A bidrar til å skape nye mitokondrier gjennom en prosess som kalles biogenese; Urolithin A har imidlertid en annen viktig funksjon. Det optimerer en prosess kalt mitofagi, der skadede mitokondrier blir fjernet og resirkulert til nyere, mer effektive.

3. OVER Pre-Markørvs Urolithin A(Sikkerhet)

Det er over 300 kliniske studier som undersøker både sikkerheten og effekten av UrolithinA i n kliniske studier på mennesker, tilskudd med Urolithin A viste betydelige forbedringer i muskelhelsen sammenlignet med placebo. I tillegg er Urolithin A FDA GRAS-godkjent og NSF-sertifisert for sport, noe som snakker om sikkerhet og kvalitet.

UA

4. NAD Pre-Cursor vs Urolithin A(Konklusjon)

Både NAD Pre-Cursor og Urolithin A fremmer sunn aldring og økt levetid ved å virke på mitokondriene. Med de nylige bekymringene har NAD Pre-Cursor skapt overskrifter ettersom FDA ser på potensiell bruk som et medikament og stopper salg av kosttilskudd. Hvis du ser etter et NAD Pre-Cursor-alternativ, kan Urolithin A være akkurat det du leter etter.

 


Innleggstid: Mar-01-2023