• newsbjtp

Noen populære antialdrings- og hjernehelseingredienser på Amazon

I tillegg til livsstilsendringer og overholdelse av gode vaner, er eksogent tilskudd av antialdrings naturlige stoffer også en enkel og lettvint anti-aldringsmetode. I henhold til forskning retning (NAD + metabolsk regulering) og gjeldende anti-aldring forskningsresultater og applikasjoner som er mer bekymretogså"Hjerneteppe"etter COVID-19,vi'vil gjerne introdusere flere godeantialdringsingredienserfra varme salgstilskudd på Amazon.

 PQQ 2

1. NAD+-tilskudd (NMN, NR, NADH)

NAD+-nivåer avtar med alderen, noe som fører til degenerasjon som er følsom for NAD+-nivåer. Acetylasefamilien (sirtuiner, ofte annonsert som langtidsproteiner) kan ikke opprettholde normal aktivitet, slik at mange funksjoner som er gunstige for helsen mediert av sirtuiner ikke kan utføres, noe som er en av de viktige årsakene til aldring.Jeginntak av NMN (nikotinamidmononukleotid), NR (nikotinamidribosid) eller NADH (nikotinamidadenindinukleotid) kan hjelpe cellene til å øke NAD+-nivåene, og disse er naturlig tilstede i celler og naturlig mat.For tiden er det hundrevis av kliniske studier på NMN, NR og NADH, med fokus på ulike aspekter som anti-aldring, diabetes, metabolisme og kognisjon.

 

2. Pyrrolokinolinkinon (PQQ)

PQQ er et redokskoenzym og en sterk antioksidant. Det finnes også i ulike matvarer. Innholdet av PQQ i menneskekroppen er veldig lavt. PQQ i menneskelige celler kan komme fra mat eller mikroorganismer. Matvarer med mer PQQ inkluderer: natto, persille, grønn te, kiwi, papaya, tofu, etc. PQQ kan stimulere mitokondriell biosyntese og er også en aktivator av sirtuiner. De mulige helsemessige fordelene med PQQ inkluderer: forbedring av søvn, anti-diabetes, anti-artritt, anti-osteoporose, redusering av hjerteiskemi-reperfusjonsskade, hemming av tyrosinase, forbedring av fruktbarhet.

PQQ 3

3. Fisetin

Fisetin, også kjent somRøyktreekstrakt , er en planteavledet flavonol og et vanlig plantepigment som finnes i mange vanlige grønnsaker og frukter som jordbær, epler, persimmoner, løk og agurker. Det øker levetiden til gamle mus med 10 %, reduserer aldringsmarkører i vev og bremser aldringsrelaterte sykdommer. Antialdringsmekanismen til fisetin er at det kan fjerne aldrende celler og fungere som et synolytisk middel. Opphopning av senescent celler er også en viktig årsak til aldring og aldringsrelaterte sykdommer. Studier har funnet at de mulige helsemessige fordelene med fisetin inkluderer: antioksidasjon, anti-inflammasjon, hjertebeskyttelse, kognitiv beskyttelse, forebygging av fedme og metabolske forstyrrelser.

 

4. Urolithin A

Urolithin A finnes i forskjellige vev i menneskekroppen. Men urolithin A er ikke et naturlig molekyl i mat og produseres av noen tarmbakterier som metaboliserer ellaginsyre og ellagitanniner. Forløperne til urolithin A - ellaginsyre og ellagitanniner - finnes mye i ulike matvarer, som granatepler, jordbær, bringebær og valnøtter. Hvorvidt menneskekroppen kan produsere nok urolithin A etter inntak av disse forløperne er også begrenset av mangfoldet av tarmmikroorganismer. Aldring fører til en reduksjon i den autofagiske evnen til cellene, som igjen fører til akkumulering av skadede mitokondrier, genererer oksidativt stress og fremmer betennelse. Urolithin A forbedrer mitokondriell helse ved å øke autofagi.

PQQ 4

5. Spermidin

Spermidin er et naturlig polyamin hvis intracellulære konsentrasjon avtar under aldring hos mennesker, og det kan være en sammenheng mellom redusert spermidinkonsentrasjon og aldersrelatert degenerasjon. De viktigste matkildene til spermidin inkluderer fullkorn, epler, pærer, grønnsaksspirer, poteter og andre. .De potensielle effektene av spermidin inkluderer: senke blodtrykket, forbedre antioksidantforsvaret, øke biotilgjengeligheten av arginin, redusere betennelse, redusere vaskulær stivhet, regulere cellevekst.


Innleggstid: Mar-02-2023