• newsbjtp

Trenger 6 typer mennesker å supplere koenzym Q10? Sannheten er, la meg fortelle deg del to

Gjør de mirakuløse effektene avKoenzym Q10virkelig eksisterer?
01. Er koenzym Q10 et medikament eller et næringsstoff? Kan det kurere sykdom?
Konklusjon: Koenzym Q10 anbefales ikke av noen kliniske retningslinjer.
Kinas nasjonale medisinske produktadministrasjon (NMPA) har godkjent koenzym Q10 for å bli markedsført som helsekost eller medikament.

I "Kinesisk farmakopé" er indikasjonene for koenzym Q10: det kan brukes som et hjelpemiddel for behandling av kongestiv hjertesvikt, koronar hjertesykdom, hypertensjon og arytmi.Koenzym Q10 er et reseptbelagt legemiddel og kan kun kjøpes med resept fra lege; og det er bare et hjelpemiddel som virker sammen med det "ekte" stoffet. I legemiddelinstruksjonene for koenzym Q10 kan du ofte se ordene "hjelpebehandling".
Derfor er ikke koenzym Q10 et førstelinjemedikament.

0koenzym Q10

2. Kan koenzym Q10 virkelig forbedre hjertefunksjonen?
Konklusjon: I utgangspunktet ikke.
Koenzym Q10 anbefales faktisk som et hjelpemiddel for å behandle mild til moderat hjertesvikt, som kan forbedre pasientenes myokardiale energimetabolisme og dermed forbedre hjertefunksjonen.
Det skal her bemerkes at koenzym Q10 kun brukes som hjelpemiddel. Det betyr med andre ord ikke at det må brukes. Den kan brukes med eller uten.
Dessuten, i kunngjøringen utstedt av Statens administrasjon for markedsregulering og National Health Commission i desember 2020, ble effekten av koenzym Q10 oppsummert i to punkter: styrking av immunitet og antioksidant, og anerkjente ikke dens "hjertebeskyttelses"-rolle.
Som noen artikler sier, "Mangel på koenzym Q10 er den største morderen av hjertesykdom" er for overdrevet!

03. Kan koenzym Q10 bekjempe tretthet?
Konklusjon: I utgangspunktet ikke.
Dyreforsøk tyder på at koenzym Q10 kan forbedre svømmeutholdenheten til mus og forbedre deres evne til å motstå tretthet.
Vær oppmerksom på at dette er dyreforsøk.
Det er relativt få studier om koenzym Q10 kan bekjempe tretthet i menneskekroppen.
Derfor er det fortsatt uklart om det å ta koenzym Q10 kan lindre trettheten til arbeidsfolk, og i så fall hvor mye det må tas for å være effektivt.

04. Kan koenzym Q10 forbedre skjønnheten?
Konklusjon: begrenset effekt.
Oksidativt stress er hovedårsaken til aldring av huden. Studier har vist at koenzym Q10 faktisk kan fremme hudmetabolisme og redusere oksidativ skade [4]. Langtidspåføring av krem ​​tilsatt koenzym Q10 kan redusere hudpigmentering og redusere dybden av rynker [5-6].
Imidlertid er det ingen klare bevis for å støtte skjønnhetseffektene av koenzym Q10 som bleking og fjerning av fregner.

05. Er koenzym Q10 bra for graviditetsforberedelse?
Konklusjon: i utgangspunktet ingen.
I følge begrenset forskning kan koenzym Q10, som et næringstilskudd, kombinert med veksthormon, brukes som et kosttilskudd for infertile menn og kvinner under graviditetsforberedelser, og kan øke sjansen for graviditet [7-8].
Konklusjonen ovenfor støttes imidlertid bare av en liten mengde data.
Koenzym Q10 brukes kun som et næringstilskudd for å spille en støttende rolle, og er rettet mot personer med infertilitet.
Det er et spørsmålstegn ved om friske mennesker bør ta koenzym Q10 når de forbereder seg til graviditet. Å oppnå et fornuftig kosthold og balansert ernæring er grunnleggende.

Mobiltelefon: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Offisiell nettsidelogo


Innleggstid: 28. februar 2024